Daciada Raională – ediția 2019

Tatiana Platon, vicepreședintele raionului Orhei, însoțită de Victor Gherman, Șef Serviciu Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei, Mihail Zara, Specialist-Metodist în domeniul Culturii Fizice din cadrul Direcției Generale Educație Orhei și doamna Lilia Hacina, Directorul Liceului Teoretic „Alecu Russo” Orhei, au participat la decernarea Cupelor, Medaliilor și a Diplomelor de participare în cadrul Daciadei Raionale, ediţia 2019.

Evenimentul sportiv a întrunit tinerii din primăriile raionului Orhei și elevii instituțiilor de învățământ din raion. Acesta s-a desfășurat timp de o lună, iar probele sportive de volei, baschet, tenis de masă și șah au implicat atât fete cât și băieți.

Consiliul Raional Orhei continue să promoveze un mod sănătos de viață în rândul tinerei generații, iar varietate evenimentelor organizate și desfășurate pe parcursul următorilor ani are doar să se îmbogățească.

Menționăm că toate cheltuielile ce au ținut de organizarea şi desfăşurarea etapelor zonale, finale şi superfinale (premierea cu cupe, medalii, diplome, echipament și inventar sportiv precum și remunerarea arbitrilor/ personalului medical) au fost suportate de către Serviciul Tineret şi Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei.

Imagini Foto
Distribuie