Diploma de Onoare și Florile Recunoștinței pentru doamna Maria Goncear, Pedagog Emerit al Raionului Orhei

Conducerea raionului Orhei, în persoana domnului Președinte Dinu Țurcanu și a doamnei Irina Bogaciuc, vicepreședinta raionului Orhei, responsabilă de domeniul educație, alături de Primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor, cu o deosebită plăcere și admirație au înmânat Diploma de Onoare și florile Recunoștinței doamnei Maria Goncear.

Doamna Goncear este Pedagog Emerit al Raionului Orhei care recent și-a sărbătorit frumosul jubileu de 70 de ani de la naștere și 50 de ani de activitate profesională. 

Oficialii au mulțumit doamnei Goncear pentru activitatea desfășurată cu mult har de-a lungul anilor, iar primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor a menționat că doamna Maria Goncear este o comoară nu doar pentru gimnaziul „Mihai Moraru” din satul Brănești, dar pentru întreaga comunitate.

Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, și-a exprimat înalta recunoștință și apreciere față de activitatea doamnei Maria Goncear și a mulțumit din numele întregului raion pentru tot aportul adus pe parcursul unei jumătăți de secol atât sistemului educațional, cât și dezvoltării fiecărui discipol în parte care a avut marea bucurie de a fi pregătit pentru viața de adult de ireproșabila Maria Goncear.

„La mulți ani, stimată Doamnă, Maria Goncear!”

Imagini Foto
Distribuie