Echipa de fotbal a satului Mitoc este noua campioană a raionului Orhei!

Astăzi, 04 septembrie 2022, au fost jucate ultimile meciuri de fotbal din cadrul Campionatului Raional de Fotbal, ediția 2022.

Pentru locul doi și trei au luptat echipele satelor Peresecina și Isacova. Chiar dacă lupta s-a dat pe terenul de fotbal din satul Isacova, începând cu prima repriză, echipa satului Peresecina a condus în scor și a învins echipa adversă, câștigându-și titlul de vicecampioană a raionului Orhei, ediția 2022.

Un alt meci, nu mai puțin interesant s-a disputat în satul Mitoc, unde echipa din localitate a avut drept adversară echipa comunei Vatici. Meciul s-a terminat cu victorie pentru echipa satului Mitoc, dar și fără de această victorie, Mitocenii erau deja conform punctelor acumulate - campioni ai ediției anului curent. 

Atât campionii, cât și fotbaliștii echipelor clasate pe locurile doi și trei, au fost premiați de Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu și Specialistul în domeniul educației fizice și sport, din cadrul Direcției Generale Educație, Mihail Zara. În cadrul ceremoniilor de premiere, desfășurate consecutiv în satul Isacova și ulterior în satul Mitoc, domnul Președinte a mulțumit tuturor participanților la acest turneu pentru implicare și pentru patriotismul demonstrat prin apărarea cinstei localităților natale.

Menționăm că turneul a întrunit echipe din tot raionul Orhei, iar campionii, deținătorii locurilor 3, 2 și 1 au primit premii bănești în valoare de 8, 10 și respectiv 12 mii lei per echipă.

Imagini Foto
Distribuie