Echipa lui Ilan Șor a inaugurat la Chiperceni și Susleni, raionul Orhei, două terenuri de joacă pentru copii

În trei luni de lansarea, la inițiativa lui Ilan Șor, a proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” 30 de astfel de terenuri au fost amenajate în localitățile a peste 13 raioane ale țării. În raionul Orhei, la moment sunt instalate 8 dintre acestea.  Recent, două terenuri de joacă moderne au fost inaugurate în localitățile Chiperceni și Susleni din raionul Orhei. Echipa lui Ilan Șor și-a luat angajamentul să amenajeze terenuri de joacă în peste o sută de localități.

La festivitatea de inaugurare a celor două terenuri de joacă la Chiperceni și Susleni au participat locuitorii satelor, autorități locale și, desigur, copiii.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a afirmat că fiecare proiect derulat în raion este un succes pentru administrația raională, dar mai cu seamă pentru locuitori.

„Tot ceea ce face echipa Partidului „ȘOR” este îndreptat spre sporirea confortului și bunăstării oamenilor. Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă responsabilă, care este preocupată de realizarea faptelor concrete”, a remarcat Dinu Țurcanu.

Primarul de Susleni, Svetlana Sochircă a spus că acest proiect a fost așteptat de către copii cu nerăbdare, deoarece demult visau la un loc de joacă amenajat și dotat cu tobogane și scrâncioburi ca în orașe.

„Suntem nespus de bucuroși că acest proiect a ajuns și la noi în localitate, ne bucură faptul că echipa Partidului „ȘOR” manifestă grijă și interes față de generația în creștere. Le mulțumim tuturor pentru această realizare și celor care s-au implicat”, a spus primarul.

Iar la inaugurarea terenului de joacă din Chiperceni a fost organizată o adevărată sărbătoare pentru copii. Aceștia au fost distrați de animatori, iar după inaugurarea oficială ei au pus stăpânire pe terenul de joacă.

Primarul satului, Vasile Stelea, a menționat că acest proiect are o semnificație deosebită, deoarece este dedicat celor mici.

„Copiii știau că urmează să fie construit un teren de joacă pentru ei, așa că ei au fost cei care monitorizau lucrările și așteptau ca terenul să fie gata cât mai curând, acum și-au văzut visul cu ochii, iar noi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei. Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru această realizare”, a menționat Vasile Stelea.

Anterior, Ilan Șor a anunțat că terenuri de joacă pentru copii vor fi amenajate în peste o sută de localități conduse de primari din echipa sa. Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat la inițiativa lui Ilan Șor la finele lunii iulie a.c., iar de atunci mii de copii din sate din peste 13 raioane din țară se bucură de terenuri de joacă moderne și amenajate.

Imagini Foto
Distribuie