Echipa satului Peresecina - din nou Campioană! Astăzi a fost disputată Cupa Raionului Orhei la FOTBAL!!!

Astăzi, 08 noiembrie 2021, Complexul Raional Sportiv Orhei a găzduit meciul final al Cupei Raionului Orhei la Fotbal.

Echipa satului Peresecina s-a impus cu scorul de 1:0 în fața echipei satului Isacova, confirmând astfel Titlul de Campioni ai Raionului Orhei la Fotbal prin obținerea celui de-al doilea trofeu consecutive – Cupa Raionului Orhei.

Ceremonia de premiere a fotbaliștilor s-a desfășurat îndată după încheierea meciului din finală. Cupele și Medaliile au fost înmânate sportivilor de către Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu, Președintele Asociației Raionale de Fotbal, dl Cristian Botnarenco și vicepreședinții raionului Orhei, doamna Tatiana Platon și Victor Perțu.

Oficialii au mulțumit echipelor pentru participare și pentru emoțiile generate suporterilor. Primarilor veniți să susțină echipele, de asemenea le-au fost înmânate medalii – în semn de înaltă apreciere al spiritului solidar, precum și pentru susținerea și promovarea sportului în localitățile care le conduc.

În cadrul ceremoniei de premiere a finaliștilor, dl Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei a menționat că ziua Finalei și premierei participanților s-a ales de a fi anume ziua când centrul raional, municipiul Orhei, își prăznuiește Hramul. Acest gest constituie un omagiu adus tuturor Orheienilor care împreună cu locuitorii satelor și comunelor din raion constituie o mare familie al faimosului și dragului nostru raion Orhei.

 

Imagini Foto
Distribuie