Echipa satului Peresecina este din nou Campioana Raionului Orhei la Fotbal - Ediția anului 2023!

În zi de sărbătoare națională, de Ziua Limbii Române, pe terenul Complexului Raional Sportiv Orhei s-a disputat Finala Campionatului Raional de Fotbal, ediția 2023.

După o luptă spectaculoasă dintre echipele satelor Isacova și Peresecina, cu un scor indiscutabil, echipa satului Peresecina a învins adversarii și s-a poziționat pe primul loc al turneului. 

Ambele echipe au fost susținute de un număr impunător de microbiști, de Primarii celor două localități, dar și de conducerea raionului Orhei, în persoana domnului Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, a doamnei Irina Bogaciuc, vicepreședinta raionului Orhei responsabilă de domeniul Tineret și Sport și a domnului Cristian Botnarenco, Președintele Asociației Raionale de Fotbal Orhei și, totodată Șef al Serviciului Tineret și Sport din cadrul Direcției Generale Educație Orhei. 

Oficialii au mulțumit echipelor pentru participare și pentru emoțiile trăite în calitate de suporteri în toată această perioadă de desfășurare a Campionatului, iar Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, a ținut să adreseze un mesaj de apreciere deosebit Primarilor satelor și comunelor din raionul Orhei care continuă să susțină aspirațiile sportive ale tinerii generații care promovează un mod competitiv și sănătos de viață.

La ceremonia de premiere au fost prezenți și fotbaliștii din cadrul echipei comunei Step-Soci, care s-au clasat în acest an pe locul III al turneului. Cu toate acestea, potrivit regulamentului, cele trei echipe s-au ales cu premii bănești, Diplome de Merit, Medaliile de "Aur", "Argint" și "Bronz", iar reprezentanții satului Peresecina au luat și Cupa care din acest an va rămâne definitiv în Primăria Satului, drept amintire despre prestația glorioasă a echipei din ultimii ani.

Imagini Foto
Distribuie