Ilan ȘOR premiază elevii sârguincioși!

Fiecare dăinuire trebuie să fie apreciată!

Tradiția lansată de Ilan Șor, Președintele Partidului Politic “ȘOR”, de a aduce un omagiu sârguinței demonstrate pe parcursul anului de învățământ de către elevi, din nou realizată în cadrul unui eveniment festiv desfășurat la Primăria municipiului Orhei.

Elevii claselor a IX-a și absolvenții liceelor din municipiul Orhei, care au obținut cel mai bun rezultat școlar, au fost premiați cu Dimplome și Premii bănești de către deputații Partidului Politic “ȘOR“, doamna Marina Tauber și Igor Himici, de către conducerea raionului Orhei în persoana domnului Dinu Țurcanu, Președintele Raionului și doamna Irina Bogaciuc, vicepreședintele raionului Orhei și nu în ultimul rând Primarul municipiului Orhei, gazda evenimentului, domnul Pavel Verejanu.

Alături de elevi, desigur că au fost prezenți în sală și dascălii acestora – semănători de lumină, fără de care este greu de imaginat un viitor prosper format din personalități notorii, profesioniști și promotori a lumii ne-secate de cunoștințe!

Mesaje de mulțumire din partea oficialilor au fost adresate în primul rând colectivelor didactice, iar urările de noi succese și realizări frumoase, pe dreptate astăzi au fost direcționate tinerii generații!

Cu un mesaj de îndrumare și apreciere a rezultatelor obținute de tinerii liceeni, în fața onoratului public a ieșit în transmisiune directă domnul Ilan Șor – cel fără de care era imposibil de imaginat un asemenea eveniment și datorită căruia evenimente de acest gen vor urma mulți, mulți ani în municipiul și raionul Orhei.

Domnul Președinte Șor a îndemânat tinerii să nu uite niciodată originea de unde aceștia au absorbit cunoștințe, primele emoții și de unde a pornit drumul în viața fiecăruia din cei prezenți:
„Stimați absolvenți, sunt conștient că urmează să vă alegeți diferite căi spre atingerea succesului. Cineva din voi va pleca să facă studii peste hotare, alții vor continua studiile în Republica Moldova, dar oriunde vă veți afla să știți că orașul Orhei mereu vă așteaptă cu drag – Acasă! Iar eu, împreună cu echipa care o conduc, vom depune maxim efort ca Casa noastră Orhei să devină cea luminoasă pentru fiecare dintre noi toți!”

Evenimentul a culminat cu decernarea diplomelor de merit, premiilor bănești și nu în ultimul rând a florilor recunoștinței dragilor profesori și conducători ai instituțiilor de învățământ din municipiul Orhei.

Imagini Foto
Distribuie