ILAN ȘOR - ȘAPTE ANI DE PROGRES ȘI DEZVOLTARE

Exact 7 ani au trecut din ziua când astrele și bunul Dumnezeu a dorit să rânduiască așa lucrurile ca să binecuvânteze orașul, apoi și raionul Orhei cu prezența activă în viața fiecăruia dintre noi a bunului și îndrăgitului de toți orheienii, prietenul și totodată liderul nostru Ilan Șor.

La data de 21 mai 2015, tânărul și promițătorul om de afaceri, Ilan Șor, a depus actele la Comisia Electorală pentru a-și înregistra candidatura la funcția de Primar al municipiului Orhei.

Această zi a marcat și a schimbat radical soarta orașului Orhei, condițiile de trai pentru locuitorii orașului, dar și soarta multor cetățeni care au început din nou să creadă în viitorul Republicii Moldova, în propriul viitor aici - ACASĂ! 

Ecoul acestei decizii importante care și-a asumat-o atunci Ilan Șor, actualmente Deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Președinte al Partidului Politic „ȘOR“, a schimbat soarta și viziunile nu doar a orheienilor. 

Mai întâi, doar din postura de candidat la funcția de Primar al orașului Orhei, domnul Ilan Șor a demonstrat că nu este deloc greu să agăți un bec pentru a ilumina o stradă, nu este ieșit din comun dacă mergi printare oameni și discuți cu ei pentru a le afla durerile și a le întinde o mână de ajutor. 

Prin oficializarea intenției sale de a deveni Primar al orașului Orhei, Ilan Șor a devenit într-o clipă exemplul viu că lucrurile pot fi și trebuie să fie schimbate spre bine în țara asta.

Din 21 mai 2015, obiectivul dumnealui nu s-a schimbat. Începutul a fost la Orhei. Victoria sa incontestabilă care a urmat, a adus după sine schimbările mult dorite de toți orheienii și a servit oportunitate de a duce mai departe acest val al realizărilor. Mai întâi în comuna Jora de Mijloc, după care în majoritatea localităților raionului Orhei, iar anul acesta s-a văzut clară intenția bălțenilor de a încredința soarta capitalei de Nord a Republicii Moldova doamnei Marina Tauber, membră a echipei conduse de Ilan Șor și ireproșabilul Prieten al domnului Ilan Șor, care și în acea zi, șapte ani în urmă era alături și își asumase același angajament de a servi Orheiului, orheienilor și Republicii Moldova.

Ziua de 21 mai 2015 a marcat istoria orașului și raionului Orhei. În acest context vreau să reiterez poziția echipei noastre întregi, conduse de domnul Deputat Ilan Șor:

Obiectivul nu s-a schimbat! Vom depune în continuare tot efortul ca oamenii să trăiască în condiții decente, să aibă acces la diverse oportunități și să se bucure de viață în sânul familiilor sale - ACASĂ - în orașul și raionul Orhei, în draga și scumpa noastră țărișoară Republica Moldova!

Imagini Foto
Distribuie