ÎN MEMORIAM CONSTANTIN TIGHINEANU...

Astăzi, Consilierul Raional, dl Constantin Tighineanu va fi petrecut la cele veșnice!.. Procesiunea funerară se va desfășura în capitala Republicii Moldova – Chișinău, iar durerea nemărginită care a lăsat-o în urmă odată cu plecarea sa din viață este resimțită pe întreg teritoriul țării... Domnul Dr. Constantin Tighineanu avea vârsta de 75 ani...

Născut la 18 martie 1946 în satul Sofia, raionul Drochia, a  absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din or. Chişinău în anul 1971, după care a fost îndreptat să activeze la Centrul de Medicină Preventivă Vulcăneşti. Din anul 1971 pînă în anul 1981 a activat în funcţie de medic-şef al CMP Vulcăneşti, medic şef sanitar de stat al raionului Vulcăneşti, iar în anul 1981 a fost transferat în raionul Orhei în aceeaşi funcţie, în care a activat până în anul 2010, cu excepţia perioadei 1999 pînă în 2003 în care a deținut funcţia de director al CMPJ Orhei, medic-şef sanitar de stat al judeţului Orhei. 
Pe parcursul a zeci de ani, domnul Dr. Constantin Tighineanu a deținut mandatul de Consilier Raional în cadrul Consiliului Raional Orhei, iar pentru aportul adus comunității prin activitatea sa profesională a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”

Conducerea raionului Orhei își exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor care l-au cunoscut și pentru care astăzi este ultima zi în care își pot lua rămas bun de la prietenul, colegul și omul al cărui nume este scris cu litere majuscule în istoria raionului Orhei - domnul Doctor Constantin Tighineanu!..

Drum lin spre ceruri, domnule Doctor!... 
Dumnezeu să-l odihnească în împărăția sa!...

Imagini Foto
Distribuie