Încă un proiect de iluminat public stradal a fost finalizat în raionul Orhei

Locuitorii satului Clișova din raionul Orhei au trăit, recent, bucuria inaugurării unui nou sistem de iluminat public stradal. La eveniment au participat cetățeni ai satului, reprezentanți ai autorităților locale și raionale, deputați ai Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”, care au fost întâmpinați în centrul satului de localnici cu flori și cu pâine și sare.

Sistemul de iluminat public stradal din Clișova are o lungime de 15,6 kilometri pe care au fost montate 461 de becuri corpuri de iluminat de tip LED. Mai bine de 40 de stâlpi au fost înlocuiți cu alții noi, iar cinci transformatoare electrice au fost modernizate.

Într-o adresare live a liderului Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, le-a spus sătenilor că Partidul „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” sunt forțe care nu fac politică, dar lucruri bune pentru țară.

„Construim drumuri și iluminăm sate. Facem astfel ca oamenii să trăiască bine acasă. Noi, împreună cu voi, construim Europa în Moldova”, a spus Ilan Șor.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, le-a mulțumit locuitorilor satului pentru sprijinul constant acordat echipei lui Ilan Șor.

„Am devenit mai puternici. Suntem parte a Platformei „Pentru Moldova” care e a doua forță politică în Parlament. Deținem puterea în raionul Orhei, avem primari în toată Moldova, însă rădăcinile noastre sunt aici în raionul Orhei, unde am implementat primele noastre proiecte”, a menționat Tauber.

În cadrul festivității, primarul satului Clișova, Victor Coniuc, i-a mulțumit lui Ilan Șor și echipei sale pentru implementarea acestui proiect. „Le mulțumesc și locuitorilor satului pentru susținere. Sărbători fericite și lumină în casele Dvs.”, s-a adresat primarul.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a remarcat rolul important al lui Ilan Șor în realizarea proiectului iluminatului stradal în raion și țară. „În scurt timp, toate raioanele din țară vor fi așa ca în raionul Orhei. Și asta datorită fracțiunii noastre din Parlament și președintelui nostru Ilan Șor”, a spus Țurcanu.

Deputata Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, i-a felicitat pe locutorii satului cu finalizarea proiectului de infrastructură. „În preajma sărbătorilor de iarnă, celor circa 1200 de locuitori ai Clișovei le-a fost realizat un vis. La voi în sat a fost adusă lumina pe străzi, după mai mulți ani de beznă”, a spus deputata.

Un mesaj de felicitare a adresat sătenilor și deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, iar deputatul Grigore Repeșciuc i-a înmânat primarului de Clișova o diplomă de gratitudine din partea Platformei „Pentru Moldova”.

În acest an, Partidul „ȘOR” și-a propus să realizeze proiecte de iluminat public stradal în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. În paralel, formațiunea derulează alte câteva proiecte de infrastructură în peste o sută de localități conduse de primarii săi.

Imagini Foto
Distribuie