Încă un sat din raionul Orhei are iluminat public stradal!

Încă un sat din raionul Orhei a ieșit din beznă. La începutul lunii ianuarie, lumina a ajuns și pe străzile din Hîjdieni, sat din componența comunei Berezlogi. Liderul formațiunii Partidului Politic „ȘOR”, dl Ilan Șor, a promis, în cadrul evenimentului de inaugurare a iluminatului stradal, că echipa sa va continua să modernizeze localitatea.

La Hîjdieni au fost modernizate două transformatoare electrice și instalată o rețea electrică de șapte kilometri, cu aproape 210 corpuri de iluminat de tip LED.

Sătenii au fost felicitați personal de către dl Deputat Ilan Șor - inițiatorul proiectului iluminatului stradal în peste 100 de localități din țară.

„Vom dezvolta mai multe proiecte de infrastructură și vom realiza promisiunile. Vă asigur că vă veți fi mândri cu satul, comuna, raionul dvs., și cu țara noastră. Ne așteaptă fapte mărețe. Până alții pălăvrăgesc, povestind basme despre politica mare, noi cu echipa construim Moldova”, a menționat Șor.

La eveniment au participat mai mulți localnici, reprezentanți ai autorităților locale, raionale, deputați ai Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”.

Pavel Ustețchi, primarul comunei Berezlogi, din care face parte satul Hîjdieni, le-a mulțumit cetățenilor și echipei Partidului ȘOR pentru susținere.

„Mulțumesc pentru solidaritate. Lucrurile se schimbă la noi datorită Partidului „ȘOR”, iar acest proiect a fost așteptat cu nerăbdare a locuitorii satului”, a spus primarul.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că echipa lui Ilan Șor din fruntea raionului Orhei va susține în continuare toate proiectele în beneficiul cetățenilor.

„Veți avea de câștigat cu primarii din partea Partidului „ȘOR”, veți câștiga, în primul rând, dragostea și respectul lor. Multe alte lucruri frumoase urmează să facem împreună aici, la Hâjdieni”, a spus Țurcanu.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Reghina Apostolova, a menționat că toate proiectele implementate din 2015 de Ilan Șor vor fi extinse în toată țara.

„Aceste proiecte vor fi implementate inclusiv aici, în satul Hâjdieni”, a remarcat Apostolova.

Iar deputatul Igor Himici a accentuat că cetățenii așteaptă schimbări concrete, iar Partidul „ȘOR” este forța ce le poate înfăptui.

„Oamenii așteaptă schimbări și decizii revoluționare. Partidul „ȘOR” a lucrat și va continua să muncească pentru cetățeni. Multe partide se limitează doar în a pălăvrăgi, iar noi urmărim un singur interes – cel al cetățenilor”, a spus Himici.

Locuitorii satului Hâjdieni au fost felicitați și de secretarul Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, precum și de colegul său - deputatul neafiliat Gheorghe Brașovschi. Aceștia au spus că la criticile oponenților politici, deputații din Platforma „Pentru Moldova” vor răspunde cu câte o faptă bună.

„Partidul „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” au obținut pentru cetățeni din diferite raioane finanțarea din bugetul de stat a mai multor proiecte de infrastructură. Vom face tot posibilul ca Parlamentul să adopte legi bune”, a dat asigurări Sîrbu.

Începând cu anul 2020, până în prezent, proiectul de iluminat public stradal  a fost implementat în 74 localități din raionul Orhei și în scurt timp urmează a fi finalizat asigurând iluminarea tuturor localităților din raionul Orhei.

Imagini Foto
Distribuie