Încă un sat din raionul Orhei are iluminat public stradal

Lumina s-a aprins și pe străzile satului Bulăiești din raionul Orhei. În localitate au fost instalate 504 de corpuri LED pe o rețea electrică de 17 kilometri. Cinci puncte de transformare a curentului au fost renovate.

La evenimentul de inaugurare s-au adunat locuitorii satului, autorități locale, dar și deputați din partea Partidului „ȘOR”. Oamenii de la Bulăiești au fost felicitați personal de deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR” și inițiatorul proiectului de iluminat public stradal.

„Așa cum am promis, în acest an, fiecare sat din raionul Orhei va avea iluminare stradală. Dragi prieteni, noi nu suntem din cei care vorbim puțin, dar muncim mult și demonstrăm rezultatele clare. Noi ne propunem să construim viitorul aici, acasă”, a menționat Ilan Șor într-o intervenție video.

Primarul satului, Maria Matus a mulțumit echipei Partidului „ȘOR” și lui Ilan Șor pentru efortul și sprijinul depus în realizarea proiectului.

„A ajuns sărbătoarea și la noi, avem lumină pe fiecare stradă, la fiecare colț. Sper că satul nostru va înflori și în continuare cu ajutorul lui Ilan Șor”, a spus primarul. Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că proiectul iluminatului stradal este implementat rapid în raionul Orhei. „Acest proiect este realizat în raionul Orhei datorită Dvs., care în 2019 ați făcut alegerea și v-ați luat soarta în mâini. Echipa lui Ilan Șor din raionul Orhei va realiza pe deplin acest proiect, iar lucrurile bune abia încep”, a menționat Dinu Țurcanu.

Cu un mesaj de felicitare către locuitorii satului Bulăiești s-a adresat și deputata Reghina Apostolova. „Este al 36-lea sat din raionul Orhei, unde, într-un timp foarte scurt, a fost realizat proiectul lui Ilan Șor privind iluminatul stradal. Noi avem 61 de primari în țară, ceea ce înseamnă că în primul rând aici se vor produce schimbările, iar un exemplu în acest sens este localitatea Dvs.”, a spus Reghina Apostolova.

A ținut să-i felicite pe cetățeni și deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „ȘOR”.

„Sărbătorim cu Dvs. încă o victorie. Faptul că de astăzi satul Bulăiești are lumină stradală, iar oamenii vor ieși din case fără frică înseamnă pentru noi că mergem pe drumul cel drept”, a spus Marina Tauber. A fost invitat la evenimentul de inaugurare din Bulăiești și deputatul Sergiu Sârbu, membru al Platformei „Pentru Moldova”.

„Împreună cu colegii vom lucra și mai mult în Parlament pentru a adopta, în pofida tuturor criticilor, cât mai multe proiecte sociale, noi vom lucra pentru Dvs., pentru Moldova, pentru ca să trăim decent în țara noastră frumoasă”, a spus Sergiu Sîrbu.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei.

Imagini Foto
Distribuie