Jur să respect cu sfinţenie țara, poporul și legile ei!

„ Jur să fiu cetăţean devotat Republicii Moldova, să respect cu sfinţenie Constituţia şi celelalte legi ale ei, să nu întreprind nici o acţiune care i-ar prejudicia interesele şi integritatea teritorială”

Așa sună jurământul de Credință Republicii Moldova dat în prezența domnului Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, de către Evghenia Petrashko, un nou CETĂȚEAN al Republicii Moldova care și-a asumat angajamentul de a respecta cu sfințenie Constituția și Legile țării noastre.

După o perioadă îndelungată de timp petrecută pe meleagurile Republicii Moldova, doamna Petrashko, originară din Federația Rusă, și-a manifestat dorința de a dobândi cetățenia moldovenească, iar Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu i-a urat noului concetățean doar gânduri bune și luminate îndreptate spre consolidarea eforturilor de a aduce aport comunității și în deosebi raionului Orhei.

Menționăm că Protocolul a fost respectat conform prevederilor prevăzute în Legea Cetățeniei Republicii Moldova nr. 1024/2000 cu privire la Dobândirea cetățeniei Republicii Moldova.

Imagini Foto
Distribuie