La mulți ani, doamna Tatiana Platon, vicepreședintă a Raionului Orhei

Deosebite urări de bine și sincere felicitări cu ocazia frumoasei aniversări adresăm doamnei Tatiana Platon, vicepreședintele raionului Orhei.

Stimată doamnă Tatiana Platon, este greu de imaginat că la vârsta care se încadrează în categoria „Tineret“ aveți o experiență profesională de invidiat, iar tot acest potențial este direcționat spre beneficiul raionului, atât în domeniul Cultură, cât și al Asociației Sociale de care sunteți responsabilă în calitate de vicepreședintă a raionului Orhei și membră al echipei de guvernare a raionului nostru drag! 

Mereu ați știut cum să identificați soluții, cum să mobilizați echipa și să o motivați spre realizări frumoase cu noi forțe!  

În acest context, cu prilejul aniversării zilei de naștere, din numele Consiliului Raional Orhei, al echipei de Primari și aleși locali, dar și din numele Fracțiunii Parlamentare a Partidului Politic „ȘOR“ care este mereu alături de nevoile și necesitățile locuitorilor raionului Orhei, țin să vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine, multă sănătate și înger păzitor în toate începuturile! 

La mulți ani, doamna vicepreședintă Tatiana Platon!

Mulți și Binecuvântați! 

 

Cu drag și deosebit respect,

Dinu ȚURCANU

Președintele Raionului Orhei

Imagini Foto
Distribuie