La mulți ani Ilan ȘOR!

 

Dragul nostru Ilan Șor!!!


Astăzi e despre tine, despre omul care și-a asumat sa meargă cu un pas înaintea tuturor!!!

Înainte mergătorii sunt doar de 2 feluri: buni și răi, iar de faptele și urmele pe care le lasă depinde soarta celor care vin din urmă!

În orașul și raionul Orhei
Tu, dragă Prietene, vei rămâne în istorie nu doar ca înainte mergător care și-a asumat soarta fiecărui locuitor, dar și care a schimbat din rădăcină obiceiurile rele vechi înlocuindu-le cu rânduieli care dau speranța in ziua de mâine.

Din 2015 in municipiul Orhei se depune muncă și transpirație pentru a demonstra că orașele noastre au viitor și Frumusețea lor de altădată poate renaște din cenușă.

În anul 2019 în municipiul și raionul Orhei s-a întâmplat ceia ce se va întâmpla în curând în toată țara:

Poporul, Suveranul și-a luat puterea înapoi în mâinile sale și a delegat la cârma orașului și satelor oameni care stau în slujba lui și la straja banului public.
Asta trebuie să se întâmple în toată țara iar echipa condusă de Dvs, domnule Președinte Ilan Șor, deja a demonstrat că se poate și este gata să multiplice reușitele la nivelul întregii Țări!

Înger Păzitor vă doresc în numele întregii echipe de conducere a Raionului Orhei și Bunul Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

La mulți ani!!!

 

Dinu Țurcanu
Președintele Raionului Orhei

Distribuie