Lumină pentru satul Tabăra!

Lucrările de reabilitare a infrastructurii raionului Orhei au fost reluate cu succes! În contextul instituirii Stării de Urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, mai multe proiecte au fost oprite la recomandarea medicilor epidemiologi și a organelor de resort.

Doamna Marina Tauber, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei și dl Dumitru Ciobanu, primarul comunei Vatici, au anunțat despre reluarea proiectului de iluminare stradală a satului Tabăra.
Astfel, în următoarele 10 zile va fi instalat un sistem modern de iluminat stradal care include montarea a peste 11 kilometri de rețea electrică, instalarea aproximativ a 367 de LED-uri moderne și modernizarea celor 5 transformatoare cu instalarea unui sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii conform orelor indicate.
Doamna Tauber a menționat că proiectul de amploare se implimentează în corespundere cu programul electoral al Partidului Politic ȘOR în comuna Vatici.
„Iluminatul stradal este doar primul pas. Avem pe agendă multe proiecte necesare locuitorilor satelor noastre. Suntem mândri că grație sprijinului din partea Deputatului de pe Circumscripția numărul 18, domnului Ilan Șor și a întregii echipe, comuna Vatici va deveni una modernă în care toți cetățenii vor avea ocazia să construiască noi familii și să readucă faima străbunilor aici, acasă”, a declarat vicepreședintele Partidului Politic ȘOR, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, doamna Marina Tauber.
Reprezentanții Administrației Publice Locale se bucură sistematic de susținerea Deputaților aleși pe circumscripțiile nr.18 și nr.19, domnul Ilan Șor și doamna Marina Tauber. Datorită insistenței domnilor deputați și a calităților manageriale incontestabile – sunt identificate soluțiile cele mai optime care permit dezvoltarea localităților aflate în gestiunea aleșilor locali din partea Partidului Politic ȘOR.
Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, în adresarea sa către locuitorii satului Vatici a menționat că urmează implimentarea mai multor proiecte sociale care includ și renovarea infrastructurii drumurilor de acces. Domnul Președinte a menționat că echipa care o conduce și-a propus să instaleze sisteme de iluminat public stradal absolut în toate localitățile raionului Orhei, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali care le reprezintă. Aceste lucrări urmează a fi finalizate până la finele anului 2020.
Dumitru Ciobanu, Primarul comunei Vatici, a mulțumit în primul rând Deputatului Ilan Șor din numele tuturor locuitorilor satului Tabăra, dar și a întregei comune. Dumnealui s-a arătat încrezut de o activitate prodigioasă care urmează să îmbunătățească condițiile de trai în comuna Vatici. „Doar în echipă, doar împreună – vom reuși!” a exclamat domnul primar fiind susținut de localnicii prezenți la eveniment.

Imagini Foto
Distribuie