Magia sărbătorilor de iarnă ia amploare în raionul Orhei!

Astăzi, cu un colind minunat și multă voie bună, Consiliul Raional Orhei a fost vizitat de surioarele Ana și Iuliana Beregoi – tinerele vedete orheiene care s-au făcut renumite la nivel național și internațional.

Fetele au venit să colinde conducerea raionului și municipiului Orhei urând astfel un an plin de belșug raionului Orhei și locuitorilor acestuia.

Oficialii prezenți au mulțumit tinerelor vedete pentru colind și urările de bine, iar Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu și Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu au înmânat câte o Diplomă de Excelență tinerelor vedete.

 Diplomele au fost decernate cu ajutorul a altor două surioare - Maria și Ruxanda, fiicele domnului Președinte care și-au dorit nespus de mult să participe la evenimentul unde are să vină Ana și Iuliana Beregoi.  

Astfel, oficialii, alături de surioarele Ruxanda și Maria,  din numele celor mai mici și a celor de o vârstă mai mare au adus un omagiu exemplului încurajator de dăruire, muncă și onestitate pe care îl oferă surioarele Beregoi tuturor copiilor și adolescenților din întreaga țară. 

Domnul Președinte, Dinu Țurcanu, a remarcat că este încântat de talentul,  voința și succesul atins de Ana și Iuliana Beregoi – calitățile care contribuie inclusiv și la promovarea raionului Orhei. 

La rândul său,  domnul Primar Pavel Verejanu a apreciat stilul modern și original al colindului, dar și talentul cu care sunt înzestrate atât Ana, cât și Iuliana. 

Conducerea raionului și a municipiului Orhei și-a manifestat deschiderea spre colaborare, dar și de susținere dacă este cazul, reiterând încă odată toată stima și respectul față de tinerele talente Ana și Iuliana Beregoi, urându-le mult succes în realizarea tuturor viselor și obiectivelor care și le-au propus!

 

Imagini Foto
Distribuie