Mesaj de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu ocazia Hramului satului Vîprova

Astăzi, 2 august, creștinii ortodocși îl cinstesc pe Sfântul Prooroc Ilie, considerat unul dintre cei mai mari oameni ai lui Dumnezeu trimişi vreodată pe pământ.

Sfântul Proroc Ilie este și ocrotitorul satului Vîprova din comuna Puțintei, raionul Orhei.
 
Din numele conducerii raionului Orhei și a echipei de deputați ai Fracțiunii Parlamentare al Partidului Politic „ȘOR“, din numele doamnei primar Elena Iațco și al consilierilor locali și raionali, Președintele raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor locuitorilor satului Vîprova cu ocazia hramului localității.
 
„Fie ca belșugul și armonia să persiste în casele dumneavoastră, visele să se împlinească, iar persoanele dragi să vă fie mereu alături! În acest sens, întreaga noastră echipă va depune maxim efort și în continuare ca să realizeze cât mai multe proiecte de importanță majoră pentru dezvoltarea localității dumneavoastră, a comunei și regiunii geografice, precum și a întregului raion! Astăzi gândurile noastre sunt îndreptate spre dumneavoastră și ne bucurăm de Sfânta sărbătoare alături de dumneavoastră!“
 
La mulți ani ani, dragi locuitori al satului Vîprova!
Mulți și Binecuvântați!
 
Cu deosebit respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei
Distribuie