Mesajul de felicitare a Președintelui Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, cu prilejul Zilei Poliției Naționale

Poliția Republicii Moldova marchează 31 de ani de la crearea sa - timp în care actualii angajați și veteranii, au dat dovadă de curaj, devotament și abnegație, asigurând ordinea publică, respectarea Legii, securitatea statului și a fiecărui cetățean în parte.

Perseverența și dăruirea de sine demonstrată zilnic în activitatea de Polițist nu este deloc ușoară și merită cele mai înalte aprecieri.

Din numele Consiliului Raional Orhei, al echipei de aleși locali, a locuitorilor raionului Orhei, din numele echipei care o reprezint, dar și din numele meu personal, țin să mulțumesc familiilor voastre în primul rând pentru răbdare și înțelegere, deoarece deseori timpul care trebuie să-l petreceți alături de cei dragi, îl dedicați serviciului fiind receptivi la nevoile cetățenilor și demonstrând profesionalism, chiar dacă în unele cazuri sunteți supuși multor riscuri și provocări.

Nu dăm uitării nici faptul că primii care au fost mobilizați în conflictul pentru apărarea integrității teritoriale a Republicii Moldova în martie 1992, de asemenea au fost colaboratorii MAI. Mulți dintre acești adevărați Eroi, cu regret, nu s-au mai întors de pe câmpul de luptă... În memoria, dar și în cinstea Eroilor din rândurile Ministerului Afacerilor Interne a Republicii Moldova, Vă urez tuturor multă sănătate, liniște sufletească, fericire, prosperitate şi noi realizări în activitatea profesională şi cea personală!

Cu deosebit respect și recunoștință,

Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie