Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, adresat Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, cu ocazia aniversării a 70 de ani din ziua nașterii

Astăzi, 18 august, avem deosebitul prilej pentru a transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine Preasfințitului Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul bisericii creștin ortodoxe din Republica Moldova!

Preasfințite Mitropolit al Chișinăului și a Întregii Moldove!

Cu prilejul aniversării frumosului jubileu de 70 de ani, din numele conducerii raionului Orhei, a echipei de Primari și aleși locali, din numele tuturor locuitorilor satelor și municipiului Orhei, țin a vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de multă sănătate!

Astăzi este o zi specială și deosebită pentru toți creștinii ortodocși din Republica Moldova deoarece omagiatul este nimeni altul decât cel care îndreaptă rugăciuni pentru mamele și tații noștri, pentru buneii și copiii noștri, pentru sănătatea și bunăstarea noastră, pentru liniște sufletească și pace pe pământul moldovenesc!

Pe această cale, vreau să Vă mulțumesc pentru toate grijile și gândurile luminate, pentru binecuvântarea de care fiecare dintre noi are parte, pentru toată dragostea care o împărțiți cu fiecare: bogat, sărac, fericit sau necăjit!

Vă mulțumesc pentru speranța și gândurile bune aduse odată cu fiecare vizită efectuată în raionul Orhei! Cunosc din prima sursă bucuria tuturor enoriașilor care au avut ocazia de a participa la Sfintele Liturghii în care ați cuvântul Domnului mai aproape de inimile și cugetul orheienilor, iar asta mereu a servit drept izvor nesecat de putere și consolidare!

Reiterând stima și respectul față de Dumneavoastră și activitatea care o desfășurați cu binecuvântarea lui Dumnezeu, Vă urez încă odată din numele Consiliului Raional Orhei și a tuturor orheienilor tradiționalul:

LA MULȚI ANI FERICIȚI ȘI TOȚI BINECUVÂNTAȚI!!!

Din suflet și dragoste creștină,

Dinu ȚURCANU

Președintele Raionului Orhei

Imagini Foto
Distribuie