Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu ocazia Hramului satului Neculăieuca

Astăzi, biserica creștin ortodoxă îl prăznuiește pe Sf. Simeon Stâlpnicul, iar locuitorii satului Neculaeuca își sărbătoresc și Hramul localității.

În acest context, Președintele raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu transmite cele mai sincere urări de bine tuturor locuitorilor satului Neculaeuca și doamnei Primar, Violeta Bîscal pentru care satul Neculaeuca deja a devenit a doua baștină:

„Stimați locuitori ai satului Neculaeuca, Preacucernici Părinți ai sfintei Biserici și dragi colegi ai administrației publice locale,

Din numele Consiliului Raionului Orhei, al echipei noastre parlamentare în frunte cu domnul Ilan Șor și doamna Marina Tauber, precum și din numele meu personal vreau să vă asigur de gândurile bune care astăzi sunt îndreptate spre fiecare dintre Dumneavoastră!

Fie ca satul Neculaeuca să cunoască dezvoltare continuă, iar locuitorii acestuia să se bucure mereu de schimbări pozitive care să-i facă și mai mândri de localitatea natală, dar și de raionul Orhei. Vă dorim din suflet liniște sufletească, multă sănătate și belșug caselor Dumneavoastră! 

Astăzi, ne bucurăm alături de Dumneavoastră dragi și mult stimați locuitori ai pitorescului sat Neculaeuca!

La mulți ani și toți Binecuvântați!

Cu deosebit respect, 


Dinu Țurcanu
Președintele Raionului Orhei”

Imagini Foto
Distribuie