Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu ocazia începerii noului an școlar!

Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu ocazia începerii noului an școlar!

Stimați Profesori, 
Dragi elevi și onorați părinți!

Ziua de 1 septembrie marchează momentul unui nou început de cale în lumea cunoștințelor! Revenind în cabinetele de studii printre cărți, materii și discipline, an de an dumneavoastră consolidați speranța întregii comunități într-un viitor mai bun! 

Cu prilejul începutului unui nou an școlar, vă urez multă sănătate,  forță și bună dispoziție.

Bineînțeles că suntem în era tehnologiilor informaționale, dar experiența anului precedent a demonstrat că relația profesor-elev este mult mai prețioasă și mai eficientă de cât oricare marcă de Notebook, iPad sau generație de iPhone. 

În acest context vă îndemn să vă bucurați din plin de repausuri pentru a aerisi cabinetele de studii și să respectați măsurile de prevenire a riscurilor de infectare.

Părinților, care la început de septembrie sunt la fel de emoționați ca și elevii petrecuți la școală, le doresc să-şi vadă copiii maturizând-se frumos, pregătindu-și aripile pentru zborul înalt al vieții, realizându-şi astfel atât propriile vise, cât și speranța care o poartă fiecare mamă și tată în rugăciunile sale rostite de nenumărate ori. 

Iar cadrelor didactice, în această zi, ținând cont și de perioada în care ne aflăm,  pe lângă multă inspirație în instruirea tinerii generații, le doresc multă sănătate,  forță nesecată în tot ceea ce fac și Înger păzitor. 

Consiliului Raional Orhei este mereu în sprijinul Dumneavoastră și vom rămâne o echipă pe care ne unește și ne va uni în continuare dorința de a educa generații de succes! 

Un an nou şcolar plin de noi performanţe tuturor!

Cu drag, 
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie