Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu ocazia Zilei profesionale ai lucrătorilor din sfera protecției sociale a populației.

Stimați locuitori ai raionului Orhei, 
Dragi angajați ai domeniului  protecției sociale a populației,
Stimați colegi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Familiei din cadrul Consiliului Raional Orhei, 

În această zi de duminică, tradițional în Republica Moldova este marcată Ziua Profesională a lucrătorului din sfera protecției sociale a populației. 
În acest context, din numele conducerii raionului Orhei, al echipei de Consilieri Raionali și locali, al echipei de Primari ai satelor și comunelor din raionul Orhei precum și din numele echipei parlamentare a Partidului Politic „ȘOR”, vă aduc cele mai sincere urări de bine cu ocazia frumoasei sărbători profesionale și vă doresc din tot sufletul bunăstare, belșug, multă sănătate și armonie familiilor Dumneavoastră!

Nu ajung destule cuvinte în toate vocabularele scrise și nescrise de pe fața pământului pentru a descrie recunoștința față de tot efortul care îl depuneți zilnic pentru a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor ale căror încredere este în activitatea Dumneavoastră și a partenerilor Dvs. În această ordine de idei, țin să vă transmit și din partea fiecărui locuitor al raionului Orhei un mare: 

„La mulți ani fericiți și toți binecuvântați!”

P.S: Vă mulțumesc enorm de mult pentru tot ceea ce faceți”

Cu drag și deosebit Respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Imagini Foto
Distribuie