Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul aniversării Zilei de Naștere

Astăzi, 06 octombrie, avem deosebita onoare de a transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul aniversării Zilei de Naștere doamnelor Maria Chișlaru, Directorul IP LT „Ion Luca Caragiale”, Lidia Izadji, Consilier Municipal și Raional din partea Partidului Politic „ȘOR” și domnului Serghei Caraman, Secretarul Consiliului Raional Orhei pe parcursul multor ani și posesorul excelentelor competențe profesionale în domeniul Administrației Publice Locale, fără de care activitatea Consiliului Raional Orhei era să cunoască o lipsă a  perfecțiunii și acurateței în domeniul actelor locale, dar și a atmosferei colegiale care este menținută cu drag în cadrul instituției și al echipei de Consilieri Raionali .  

Fie ca bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze în tot ceea ce faceți! Să aveți parte de multă sănătate, fericire, belșug și realizări frumoase atât pe plan profesional, cât și personal.

Sunt nespus de onorat să activez alături de asemenea oameni pentru care grijile comunității sunt printre prioritățile care îi definesc! Chiar dacă, omagiații de astăzi activează în domenii diferite, obiectivul comun este de a servi comunității cu devotament, corectitudine, abnegație și dăinuire de sine!

Apreciez mult sârguința care o depuneți și, din numele întregului raion, al echipei de Consilieri Raionali și Primari ai satelor și comunelor noastre, precum și din numele fracțiunii parlamentare a Partidului Politic „ȘOR”, în frunte cu domnul Ilan Șor, Vă urez tradiționalul:

La mulți ani și toți fericiți!

Cu deosebit respect,
Dinu Țurcanu
Președintele Raionului Orhei

Distribuie