Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul Hramurilor sărbătorite în cinstea Sfântului Ioan Teologul

Astăzi, în toate bisericile ortodoxe din țară este cinstit Sfântul Evanghelist Ioan, cunoscut și ca Ioan Teologul - unul din Cei Doisprezece Apostoli care a scris Evanghelia care îi poartă numele.

Sfântul Apostol Ioan este considerat și ocrotitorul a patru sate din raionul Orhei : Peresecina, Mălăiești, Budăi și Inculeț, care își sărbătoresc în această zi Hramul localității.

Din cauza restricțiilor impuse de situația pandemică, conducerea raionului Orhei nu are ocazia de a se bucura fizic alături de locuitorii satelor care își sărbătoresc hramul localității, dar Președintele Raionului Orhei, din numele echipei de primari ai satelor și comunelor din raion, precum și din numele echipei parlamentare conduse de domnul deputat Ilan Șor, adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor celor pentru care Sfântul Apostol Ioan, cinstit astăzi, este ocrotitor al casei, al satului de baștină sau al destinului prin purtarea numelui de Ioan, Ioana sau derivatelor acestuia.

Fie ca belșugul să nu dispară din casele Dumneavoastră, armonia și fericirea mereu să vă însoțească, iar sănătatea niciodată să nu vă părăsească! Ani plini de bunăstare și binecuvântare Dumnezeească tuturor!

Cu respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie