Mesajul de felicitare al Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților

Stimați STUDENȚI, Tânăra și promițătoarea noastră generație orheiană!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților, Vă adresez sincere felicitări şi urări de bine!

Anii de studenție sunt cei care marchează viaţa fiecărui tânăr, ani în care se consolidează valorile morale, simțul responsabilității și se pune temelia succesului de viitor! Speranța noastră, a conducerii raionului Orhei, este că și în Viitorul dumneavoastră se vor regăsi satele și comunele de baștină! Sperăm că atât municipiul și raionul Orhei, cât și întreaga țară se va bucura de profesioniștii săi râmași și dedicați consolidării Republicii Moldova.

Chiar dacă Orheiul încă nu a devenit centru universitar, vă asigur că acest vis al tuturor dintre noi, în viitorul apropiat va deveni realitate! După cum știți, la inițiativa domnului deputat Ilan Șor, conducerea raionului și municipiului Orhei pune tot efortul ca Orheiul să devină gazdă pentru extensiunea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prima și cea mai notorie universitate din România. Dar până atunci, vă asigur că suntem mândri de fiecare dintre tinerii orheieni care au ales să continue studiile la universitățile din țară sau de peste hotarele ei.  

Vă dorim să studiați cu perseverență și interes ca să obțineți cunoștințele necesare pentru a deveni cei mai buni în domeniile pe care le-ați ales! Să nu vă pierdeți cu firea, să treceți cu îndrăzneală prin toate sesiunile și examenele de promovare, iar în final, profesia la care visați să vă aducă multă satisfacție și confortul la care aspirați atât dumneavoastră, cât și părinții care au doar așteptări frumoase de la voi!

Și oriunde veți fi, mereu să vă mândriți că sunteți orheieni!

La mulți ani, dragii noștri!
Mulți și Fericiți!

 

Cu deosebit respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie