Mesajul Președintelui Raionului Orhei cu prilejul Hramurilor prăznuite în satele Bulăiești și Camencea de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtător de biruință

Astăzi, 06 mai, creștinii ortodocși de stil vechi îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință. Acesta este considerat ocrotitorul soldaţilor, agricultorilor, păstorilor, dar şi al călătorilor.

Marea și Sfânta sărbătoare religioasă prăznuită astăzi, are inclusiv și o amprentă culturală pentru întreaga comunitate, în deosebi pentru omagiații care poartă numele Sfântului Mucenic, sau derivatele acestuia, dar și pentru locuitorii satelor Bulăiești și Camencea din raionul Orhei care sărbătoresc astăzi Hramul Localității.

În acest context, transmit cele mai sincere urări de bine tuturor creștinilor care astăzi se bucură de lumina Sfintei sărbători și Vă urez tuturor ca rugăciunile și nădejdea care o adresați către Sfântul și Marele Mucenic Gheorghe să fie încununate cu binecuvântare și „biruință” asupra tuturor provocărilor care în ultima perioadă tot năvălesc peste poporul nostru.  

Dragi locuitori ai satelor Bulăiești și Camencea, vreau și pe această cale să vă mulțumesc pentru încrederea care o acordați echipei Consiliului Raional Orhei și Vă asigur că alături de echipa Partidului Politic „ȘOR” noi vom rămâne la fel de devotați inițiativei de a implementa cât mai multe proiecte de dezvoltare în satele dumneavoastră, de care să beneficieze fiecare cetățean!

La mulți ani dragi Prieteni!
Mulți, fericiți și binecuvântați!

 

Cu deosebit Respect,

Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie