Mesajul Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul ajunului sărbătorilor Pascale

Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor, iar Lumina sărbătorilor Pascale unește cu gând și suflet pe fiecare, oriunde în lume s-ar afla!

Iubiți orheieni, locuitori ai satelor și comunelor din raion, stimați orășeni și dragă diasporă,

Din numele conducerii raionului Orhei, a echipei de Primari și aleși locali, din numele echipei parlamentare a Partidului Politic „ȘOR“ — care mereu susține cu diverse proiecte de dezvoltare întreaga noastră comunitate, vin să vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Sfintelor sărbători Pascale!

Fie ca învierea lui Hristos să ne întărească încrederea şi speranța, să ne aducă Pace în suflete și dragoste față de țară, de localitatea natală și față de noi înșine prin dainuirea de sine aproapelui și binelui săvârșit întru numele comunității! 

În curând, vom trăi bucuria Învierii, iar creștinii ortodocși vor merge la Sfintele Biserici și Mănăstiri pentru a proslăvi Învierea Domnului prin rugăciune și sfințirea cozonacului, asigurând continuitate tradițiilor lăsate din străbuni, ca mai apoi, cu dragoste și bunătate să exclamăm:

„Hristos a înviat!“

Domnul să ne binecuvânteze, să ne păstreze inimile curate și mereu cu gânduri bune!

Cu deosebit respect și dragoste frățească,

Dinu ȚURCANU

Președintele Raionului Orhei

Distribuie