Mesajul Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul sărbătoririi Hramurilor în cinstea Sfântului Dimitrie cel Mare Izvorâtorul de Mir

Astăzi, 08 noiembrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, considerat și ocrotitorul municipiului Orhei, dar și al satelor Crihana, Cucuruzenii de Sus, Lopatna, Breanova, Cișmea, Pohorniceni și Zorile – localități ale raionului în care este sărbătorit Hramul.

În acest context, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu adresează cele mai sincere felicitări locuitorilor municipiului Orhei și ai satelor care prăznuiesc sfânta sărbătoare cu ocazia Hramului localității.

Dragi prieteni, locuitori ai satelor care astăzi sărbătoresc Hramul Localității și aduc un omagiu tradițiilor creștinești prin pășirea pragurilor sfintelor lăcașe, dar și prin pregătirea meselor de sărbătoare:

Din numele echipei de Primari ai localităților Dumneavoastră, al echipei Consiliului Raional Orhei și a fracțiunii Parlamentare a Partidului Politic „ȘOR”, Vă aduc cele mai sincere urări de bine și multă sănătate!

Fie ca localitățile Dumneavoastră, ocrotite duhovnicește de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie  să înflorească și să cunoască dezvoltare continuă! Vă doresc fiecăruia dintre Dumneavoastră mult belșug, pace și armonie, multă sănătate și fie ca toate lucrurile frumoase care le facem împreună cu Dvs. să aducă satisfacție și comoditate nouă tuturor, dar și celor care astăzi sunt departe, dar ale căror gânduri luminoase sunt alături de noi, de raionul Orhei, de satul sau municipiul în care sau născut, de Casa Părintească!

La mulți ani dragi locuitori ai municipiului Orhei și ai satelor Crihana, Cucuruzenii de Sus, Lopatna, Breanova, Cișmea, Pohorniceni și Zorile!

Mulți și Fericiți!

 

Cu drag și deosebit respect,


Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Imagini Foto
Distribuie