Mesajul Președintelui Raionului Orhei, Dinu Țurcanu, cu prilejul Sfintei Sărbători Botezul Domnului

Astăzi, 19 ianuarie, când creștinii ortodocși din Republica Moldova sărbătoresc Botezul Domnului sau, cum îi mai spune în popor, Boboteaza, conducerea raionului și municipiului Orhei au mers la Mănăstirea Curchi pentru a participa la Sfânta Liturghie praznicală, după care la Slujba Sfințirii Mari a apei (Aghiasma Mare), oficiată de către PS Siluan, Episcopul de Orhei.

Cu prilejul marii și sfintei sărbători de astăzi, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, adresează tuturor creștinilor cele mai sincere felicitări și urări de bine!

„Fie ca în casele dumneavoastră să predomine pacea și liniștea sufletească, Dumnezeu să vă ocrotească de toate ispitele și provocările, iar cei dragi să vă fie sănătoși și plini de puteri pentru a se bucura alături de dumneavoastră de cele mai frumoase clipe ale vieții!

Din numele echipei Consiliului Raional Orhei, al aleșilor locali și raionali, precum și al echipei Partidului Politic „ȘOR“, pe care o reprezint, Vă doresc tuturor ca visele să vă devină realitate, iar apa Sfântă să ajute ca toate inițiativele bune să se realizeze cu succes!

Cu drag și deosebit respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei“

Imagini Foto
Distribuie