Mesajul Președintelui Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități

Marcată, anual la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi are scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

Consiliul Raional Orhei, anual acordă o atenție sporită persoanelor cu cerințe și nevoi speciale, iar conducerea raionului și municipiului, alături de primarii satelor și comunelor din raion, precum și de echipa parlamentară a Partidului Politic „ȘOR”, transmite cele mai sincere urări de bine și multă forță și sănătate tuturor celor care sunt mai slabi din punct de vedere fizic sau mintal, dar cu siguranță sunt puternici de firea sa și ne demonstrează tuturor cât de important este să iubești viața, să-ți iubești aproapele și să îl iubești pe Dumnezeu – cel care ne iubește egal pe toți, indiferent de statut sau putere deținută, fie fizică sau de alt ordin.

Din numele întregii echipe, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, adresează un mesaj destinat fiecărui părinte sau persoană responsabilă de îngrijirea celor ce au nevoie de acest serviciu:

„Vă suntem recunoscători pentru grija care o purtați față de persoanele cu dizabilități, persoane cu cerințe și nevoi speciale, dar totodată persoane în ochii cărora noi suntem responsabili de a rămâne puternici și de a demonstra spiritul uman, bunătatea inimii și luciditatea gândurilor care, tot pe noi în primul rând ne învrednicesc să fim mai buni și mai înțelepți!

Totodată, adresez și un mesaj du multă sănătate celor care au nevoie de ea cel mai mult! Îmi doresc din tot sufletul să nu pierdeți niciodată speranța și încrederea! Să fiți puternici și să aveți parte de multe și multe clipe minunate!

Fiind în pragul sărbătorilor de iarnă și cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități Vă îmbrățișez și vă urez mulți ani fericiți alături de persoanele dragi!

Cu deosebit respect,

Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei”

Distribuie