“Orhei oraș curat”

Zeci de colective, printre care vicepreședinții și angajații Consiliului Raional Orhei, edilul municipiului Orhei, împreună cu viceprimarii și echipa primăriei s-au alăturat proiectului “Orhei oraș curat” lansat de primarul municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu.
Scopul proiectului a fost de a încuraja cât mai mulți cetățeni la o acțiune de salubrizare în raza locului de muncă, în ograda blocului de locuit sau în oricare altă zonă a municipiului Orhei care, după părerea cetățenilor ar cere o implicare mai deosebită.
Orheienii, dar și oaspeții municipiului Orhei, au observat în ultimii ani de la preluarea administrării orașului Orhei de către Partidul Politic “ȘOR” condus de dl Ilan Șor, un progres extraordinar în domeniul salubrizării locurilor publice din toate cartierele orașului.
Se observă și tendința de a păstra curățenia, dar se admite puterea vântului care mai fură câte o hârtiuță și o împrăștie jucăuș prin cartier, inocența unui copil care a uitat pentru câteva clipe de îndemânarea părinților de a arunca deșeurile la urnă sau pur și simplu obrăznicia cuiva de a scăpa intenționat o sticlă prin locurile mai puțin vizibile de vecini. Administrația municipiului Orhei nu a încercat să judece pe nimeni: a pus mâna pe greble, mături, pachete pentru gunoi, a mobilizat colegii din instituțiile publice, a îndemânat locuitorii municipiului de a participa la o faptă bună și le-a creat condiții necesare prin punerea la dispoziție a utilajelor și instrumentelor de muncă.
Rețelile de socializare sunt împăinginite cu poze a cetățenilor conștiincioși, angajații Serviciului Comunal Orhei continuă evacuarea deșeurilor colectate în cadrul proiectului “Orhei oraș curat”, iar administrația municipiului primește de la locuitorii orașului noi și noi solicitări de a repeta asemenea exerciții și pe viitor.
Împreună reușim mai multe – pentru că suntem o ECHIPĂ!

Imagini Foto
Distribuie