Orheienii s-au mobilizat într-o nouă acțiune de salubrizare!

Municipiul Orhei este recunoscut la nivel național drept unul din cele mai amenajate orașe ale țării și cu siguranță cea mai curată localitate urbană din Republica Moldova.

Tendința este preluată deja și la nivel raional unde locuitorii satelor și comunelor din raionul Orhei, înzestrate cu locuri istorice și pitorești, atrag tot mai multă atenție aspectului exterior al străzilor, al piețelor publice și al spațiilor verzi din preajmă. Condițiile în care trăim depind mult de felul cum lucrează serviciile de salubrizare, dar și de fiecare cetățean în parte. Din acest motiv, cel puțin de câteva ori pe an, mobilizarea întregii comunități la acțiuni de salubrizare este binevenită în raionul și municipiul Orhei și reprezintă o mândrie de a participa la asemenea evenimente!

În acest context, Consiliul Raional Orhei și Primăria Municipiului Orhei a lansat și în acest an o campanie de salubrizare prin care mii de locuitori ai municipiului și raionului Orhei se înarmează cu greble, mături, lopeți și foarfece de curățat copacii pentru a împrospăta aspectul localităților și a îmbrăca raionul și municipiul nostru drag în culori aprinse de primăvară.

Astăzi, angajații Consiliului Raional Orhei și ai Primăriei Municipiului Orhei, precum și angajații instituțiilor publice din oraș, au fost primii din acest an care au mers în diferite locații din raza municipiului pentru a participa la acțiunea tradițională de salubrizare.

Prin această acțiune, Autoritățile Publice Locale de nivelul I și II îndeamnă locuitorii raionului și municipiului Orhei să demonstreze o solidaritate cu plaiul natal și în continuare să multiplice acest frumos exemplul alături de prieteni, colegi de serviciu ori familie.

Menționăm că această Campanie nu are un termen limită și poate fi desfășurată pe tot parcursul anului!

Imagini Foto
Distribuie