Orheienii s-au mobilizat pentru o amplă acțiune de salubrizare!

Suntem locuitorii celui mai amenajat oraș și a unui raion înzestrat cu locuri istorice și pitorești, dar aspectul exterior al localităților în care trăim depinde inclusiv de fiecare dintre noi. Iată de ce, cel puțin de câteva ori pe an, mobilizarea întregii comunități la acțiuni de salubrizare este binevenită!

În acest context, Consiliul Raional Orhei din nou s-a alăturat îndemnului Primăriei Municipiului Orhei care a lansat o campanie de salubrizare, care a reușit să  mobilizeze mai mulți locuitori ai municipiului și raionului Orhei, printre care colective muncitorești, asociații de locatari, dar și echipele funcționarilor publici din cadrul APL de nivelul I și II. Fiecare a reușit să se înarmeze cu diverse instrumente printre care greble, mături, lopeți și foarfece de curățat copacii pentru a împrospăta aspectul localităților și a îmbrăca raionul și municipiul în straie de sărbătoare, dat fiind faptul că suntem în ajunul sărbătorilor pascale. 

Conducerea Consiliului Raional Orhei și a Primăriei Municipiului Orhei, alături de angajații instituțiilor, au mers în diferite locații din raza municipiului pentru a strânge deșeurile aduse de vânt sau ascunse de zăpezile iernii.

Prin acțiunea desfășurată astăzi, Autoritățile Publice Locale de nivelul I și II îndeamnă locuitorii raionului și municipiului Orhei să demonstreze o solidaritate cu plaiul natal și în continuare să multiplice acest frumos exemplu alături de prieteni, colegi de serviciu ori familie!

Doar prin consolidarea eforturilor vom reuși să dezvoltăm comunitatea noastră, iar exercițiile de acest gen ne învață să apreciem darul măreț dat de bunul Dumnezeu care se numește „Plai Natal”.

Imagini Foto
Distribuie