Parcul de distracții „OrheiLand” dă start noului sezon estival, la data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului

„OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din țară, construit la inițiativa ex primarului de Orhei, Ilan Șor, își redeschide porțile în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului.

Pregătirile pentru startul sezonului estival sunt pe ultima sută de metri. Ca de obicei, accesul în parc și la toate atracțiile va fi gratuit pentru toți vizitatorii iubitori de distracție, care vor avea parte de muzică, voie bună și surprize de neuitat. De asemenea, oaspeții vor fi întâmpinați de animatori, care le vor oferi copiilor baloane.

Muncitorii lucrează de zor pe teritoriul parcului. Aceștia fac ordine, vopsesc, repară, verifică echipamentele de distracție, astfel încât totul să decurgă perfect în ziua cea mare.

„Este vorba despre aproximativ 50 de persoane, printre care măturători, tehnicieni, electricieni, care verifică toate echipamentele de joacă. Muncitorii vor lucra până în data de 30 mai, astfel încât, pe 1 iunie, să aibă loc marea deschidere a OrheiLand”, a menționat administratorul „OrheiLand”, Marin Nicolae.

Sărbătoarea va începe la ora 10:00, cu un marș pe ritmuri de fanfară, din Piața „Vasile Lupu”, din centrul municipiului Orhei până la „OrheiLand”, acolo unde va fi dat startul sezonului estival. Oaspeții vor fi întâmpinați de animatori și vor putea participa la mai multe concursuri interactive. De asemenea, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize.

„Pe teritoriul parcului, au fost amplasate cinci tobogane noi pentru copii. Ilan Şor și partenerii săi investesc în acest parc în fiecare an, ca să-l facă mai atractiv, unde să fie mai distractiv, pentru a-i bucura și mai mult pe copii și adulți”, a precizat primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu.

O atenție deosebită a fost acordată și zonei de recreere de lângă lacul orașului. Nisipul curat și apa filtrată atrag mii de oameni doritori de bălăceală și băi de soare.

Evenimentul dedicat redeschiderii parcului „OrheiLand” va culmina cu un concert de zile mari, susținut de artiști autohtoni și de renumitul Dj Willy William, dar și cu un spectaculos foc de artificii.

Astfel, din 1 iunie, pe împătimiții de senzații tari îi așteaptă atracții unde pot să-și potolească setea de adrenalină, cum ar fi roller-coasterul de tip american, caruselul Star Tower și toboganele gonflabile imense. Și cei mici se pot distra de minune la trambuline, scrâncioburi, tobogane și la alte spații de joacă. Potrivit autorităților, în total, pe teritoriul „OrheiLand” vor funcționa 23 de atracții. Şi infrastructura a fost înnoită, havuzul și scările parcului de distracții au căpătat un nou aspect.

Cel mai mare parc de distracții din Moldova, „OrheiLand”, a fost inaugurat în 1 iunie 2018, fiind unul din cele mai populare proiecte lansate la inițiativa primarului orașului Orhei de atunci, deputatul Ilan Șor, care a spus de mai multe ori că este mândru că a reușit să transforme orașul Orhei într-un loc al familiei și al copilăriei fericite.

Din 2018 și până în prezent, „OrheiLand” a fost vizitat de aproape patru milioane de oameni - atât din țara noastră, cât și din străinătate.

 

Imagini Foto
Distribuie