Partidul Politic ȘOR și-a asumat pe deplin guvernarea raionului Orhei

Dinu Țurcanu, reprezentantul Partidului Politic ȘOR, a fost ales azi, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Raional Orhei, în funcția de Președinte al Raionului Orhei.
Tot astăzi au fost desemnați și cei patru vicepreședinți: Tatiana Platon, Irina Bogaciuc, Victor Perțu și Marina Cravcenco. Atât Președintele Raionului Orhei, vicepreședinții raionului, cât și Președinții Comisiilor Speciale alcătuite din rândul Consilierilor Raionali, toți sunt descendenții Partidului Politic ȘOR.
Cu mesaje de încurajare adresate noii conduceri a raionului Orhei, la ședința Consiliului Raional au fost prezente doamnele Reghina Apostolova și Marina Tauber – Deputate în Parlamentul RM din cadrul fracțiunii Partidului Politic ȘOR.
Doamna Marina Tauber a îndemânat toți Consilierii Raionali, indiferent de apartenența politică,  să se implice la procesul de administrare a raionului Orhei. Fiecare viziune are dreptul la existență și aportul fiecărui Consilier este necesar pentru a crea o atmosferă lucrativă și democratică în raionul Orhei. Chiar dacă majoritatea este deținută de Partidul Politic ȘOR, fracțiunea PP ȘOR din cadrul Consiliului Raional Orhei este deschisă spre colaborare și dialog, dacă acestea au scopul dezvoltării raionului Orhei și crearea unor condiții decente pentru cetățeni.

Vă amintim că în rezultat al Alegerilor Generale Locale din 20 octombrie 2019, din cele 35 de mandate din Consiliul Raional Orhei, 22 sunt deținute de aleșii locali din partea Partidului Politic ȘOR.

Imagini Foto
Distribuie