„Pedagogul Anului” EDIȚIA 2020.

Gala concursului raional „Pedagogul Anului” ediția 2020, s-a desfășurat astăzi 25 februarie în incinta Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” – Orhei.
Evenimentul a fost organizat de către Direcția Generală Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei și a întrunit mai mulți profesori, învățători din municipiul și raionul Orhei.
La festivitate a fost prezentă și vicepreședintele raionului, dna Irina Bogaciuc. Doamna vicepreședinte a adus cele mai sincere urări de bine și felicitari pentru toți participanții și a mulțumit din numele conducerii raionului Orhei, tuturor Pedagogilor care și-au dedicat viața domeniului educațional.
Concursul raional,,Pedagogul Anului” este doar prima etapă, cea care identifică delegații raionului Orhei pentru a concura la nivel național. Astfel, la categoria învațător ciclul primar, întâietatea o deține doamna Tomov Cristina (LT,,I.L.Caragiale”), iar la categoria profesor de gimnaziu și liceu, cel mai mare punctaj l-a acumulat doamna Rogate Svetlana (LT,,A.Russo”).
Le urăm celor două învingătoare a etapei raionale mult succes la cea națională și sperăm trofeele, din nou să vină la Orhei!

Imagini Foto
Distribuie