Performanțele elevilor din Orhei, celebrate la „Gala Olimpicilor 2024”

Astăzi, 28 mai 2024, în incinta Centrului Raional de Cultură "Andrei Suruceanu" a avut loc Gala Olimpicilor, un eveniment organizat pentru a celebra și a recunoaște public performanțele remarcabile ale elevilor și cadrelor didactice din raionul Orhei la olimpiadele școlare.

La eveniment a participat și conducerea raionului Orhei în persoana domnului Vasile Adașan, Președinte al Raionului Orhei, Natalia Railean, vicepreședinta raionului Orhei și Silvia Lozinschi, Șefa Direcției Generale Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei.

Oficialii au participat la această festivitate, felicitând personal elevii și profesorii care s-au evidențiat prin rezultatele extraordinare obținute la competițiile raionale, naționale și internaționale.

"Evenimentul de astăzi este o sărbătoare a performanței în educație. Sunt mândru de elevii noștri talentați și de dăruirea profesorilor care i-au îndrumat și susținut în atingerea acestor performanțe remarcabile. Aceste reușite dovedesc încă o dată potențialul tinerilor din Orhei și calitatea învățământului din raionul nostru", a declarat Vasile Adașan.

În cadrul evenimentului, elevii care s-au remarcat la olimpiade au primit diplome de onoare în semn de apreciere a muncii și talentului lor. De asemenea, au fost distinse și cadrele didactice care s-au dedicat îndrumării elevilor către succese academice deosebite.

Organizarea acestei festivități reprezintă un gest semnificativ al administrației raionale de a recunoaște și de a încuraja excelența în rândul tinerilor. 

Evenimentul transmite un mesaj puternic despre importanța investirii în educație și în dezvoltarea potențialului elevilor, ca o cale esențială pentru consolidarea și dezvoltarea întregii comunități.

Imagini Foto
Distribuie