Performanțele sportivilor Orheieni în cadrul competițiilor Naționale și Internaționale de PoweLifting sunt apreciate la cel mai înalt nivel de conducerea raionului și municipiului Orhei!

Performanțele sportivilor Orheieni în cadrul competițiilor Naționale și Internaționale de PoweLifting sunt apreciate la cel mai înalt nivel de conducerea raionului și municipiului Orhei!

Astăzi, 10 octombrie 2021, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu și Șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Direcției Generale Educație, dl Cristian Botnarenco, împreună cu doamna Deputat Marina Tauber, Fracțiunea Parlamentară al Partidului Politic „ȘOR” au felicitat sportivii orheieni care s-au clasat pe locuri de frunte în cadrul competițiilor Naționale și Internaționale de PoweLifting.

Oficialii au mulțumit campionilor pentru practicarea și promovarea sportului, dar și pentru promovarea imaginii raionului și municipiului Orhei prin rezultatele obținute în cadrul competițiilor sportive.

Printre sportivii care s-au bucurat astăzi de premii oferite de conducerea raionului Orhei sunt: Antrenorul Ghenadie Stog, Maestru în Sport și totodată Campion la competițiile din cadrul Cupei Mării Negre, dl Viorel Dinu, Campion al competițiilor desfășurate în cadrul Cupei Mării Negre, domnii Alexandru Radu, Cristian Busuioc și Adrian Botnarenco, Campioni în cadrul competițiilor desfășurate în orașul Bender, Republica Moldova și dl Victor Muntean, triplu Campion Mondial la Powerlifting, a cărui Titlu a fost reconfirmat recent în cadrul Campionatului Mondial de Powerlifting desfășurat în orașul Sardinia din Italia. Domnul Munteanu a reușit să ridice haltere de peste 182 de kilograme, obținând astfel aurul în cadrul categoriei la care a evoluat și stabilind încă un record mondial la acest gen de sport.

Sportivii au mulțumit conducerii raionului și municipiului Orhei, dar și a Partidului Politic „ȘOR” în persoana domnului Ilan Șor și doamnei Marina Tauber pentru susținerea acordată sistematic și încrederea de care se bucură toți sportivii Orheieni, indiferent de genul de sport practicat.

Menționăm că tinerii sportivi au fost premiați cu Diplome de Apreciere, premii de valoare, iar în scurt timp aceștia vor beneficia și de premii bănești acordate la inițiativa conducerii raionului Orhei.

 

Imagini Foto
Distribuie