Prilej de bucurie pentru elevii claselor întâi din raionul Orhei. Peste 1200 de elevi au primit în dar ghiozdane și rechizite școlare

Primul ghiozdan și primele rechizite școlare pentru elevii clasei întâi, din raionul și municipiul Orhei, au fost oferite și anul acesta de echipa Consiliului Raional Orhei.

Proiectul este la cea de-a doua ediție consecutiv și a costat circa 200 mii lei, iar cei 1210 elevi și părinții acestora s-au ales cu emoții pozitive, rechizite școlare și primul ghiozdan care va rămâne în amintire pentru toată viața.  

Inițiativa domnului Deputat Ilan Șor a fost susținută și anul acesta de către echipa Consiliului Raional Orhei. Astfel, conducerea raionului și municipiului Orhei, alături de Primarii satelor și comunelor din raion, au decis ca și în acest an să susțină părinții micuților care au mers pentru prima dată la școală, distribuind în acest sens elevilor claselor întâi câte un ghiozdan și câte un set de rechizite școlare.

Părinții, buneii, dar și cadrele didactice din raion s-au arătat foarte mulțumiți de gestul autorităților locale și personal al domnului Deputat Ilan Șor care și anul acesta a continuat proiectul inițiat anul trecut datorită căruia toți elevii claselor întâi au primit în dar primele rechizite școlare și primul său ghiozdan.

Dinu Țurcanu, Președintele raionului Orhei, a menționat în cadrul careului solemn desfășurat la data de 1 septembrie în curtea Liceului Teoretic „Ion Luca Caragiale“ că, potrivit deciziei asumate de către întreaga echipă care o reprezintă, anul acesta, instituțiile de învățământ vor funcționa în regim normal, indiferent de care decizie va fi luată de autoritățile centrale. Potrivit domnului președinte, Dinu Țurcanu, echipa Consiliului Raional Orhei și partenerii noștri sunt capabili de a identifica soluții pentru a garanta o educație de calitate cu frecvență la zi pentru toți elevii instituțiilor de învățământ din raionul și municipiul Orhei.

Imagini Foto
Distribuie