Raionul Orhei, gazda Campionatului Republicii Moldova la Ciclism șosea

Deja al doilea an consecutiv, raionul Orhei găzduiește Campionatul Republicii Moldova la Ciclism pe șosea.

Astăzi, 28 august 2021, în prezența autorităților locale a fost dat Startul oficial al competiției, care este planificată pentru perioada 27-29 august și se va desfășura pe arterele municipiului Orhei.

La competiție participă atât cicliști profesionali cât și amatori, iar evenimentul este difuzat online pe site-ul oficial al Federației Naționale de Ciclism și pe paginile oficiale ale Consiliului Raional Orhei și al Primăriei municipiului Orhei de pe rețelele de socializare.

Sportivii din Orhei, Bălți, Dubăsari, Bender, Tighina, Tiraspol, și Chișinău și-au adunat forțele, s-au încărcat cu emoții pozitive și au pornit competiția, dar nu înainte ca prima tură în compania cicliștilor să fie făcută de organizatorii evenimentului în persoana domnului Igor Șorin, Președintele Federației Naționale de Ciclism, Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei și  Pavel Verejanu, Primarul Municipiului Orhei.

După ce au parcurs traseul pe bicicletele oferite cu drag de către organizatori, Președintele Raionului Orhei, Dinu Țurcanu și Primarul municipiului, dl Pavel Verejanu au urat mult succes tuturor participanților, iar staff-ului de organizatori vigilență și forță în tot ceea ce fac!

Domnul Șorin, la rândul său, din numele tuturor participanților și a întregii federații de ciclism a mulțumit conducerii municipiului și raionului Orhei pentru posibilitatea oferită de a desfășura deja al doilea an consecutiv Campionatul Republicii Moldova în municipiul Orhei, oraș cu străzi bine amenajate, asfaltate și dotate cu marcaj rutier asemeni celor din capitalele celor mai bogate țări europene.

Imagini Foto
Distribuie