Retrospectiva Activității Educaționale – anul 2020”

Managerii instituțiilor educaționale din municipiul și raionul Orhei au participat la Ședința de Totalizare a primului semestru al anului de învățământ 2020-2021. Ședința s-a desfășurat sub genericul „Retrospectiva Activității Educaționale – anul 2020”

Ședința organizată la inițiativa Direcției Generale Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei, a întrunit de asemene reprezentanții administrației publice de nivelul I și II în persoana Președintelui Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, Primarului Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu, vicepreședinții raionului Orhei, doamna Irina Bogaciuc și Marina Cravcenco, precum și consilierul raional și municipal, d-ra Tatiana Gore.
În urma raportului susținut de doamna Silvia Mustovici, șefa Direcției Generale Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei, au urmat unele discuții bazate pe critică constructivă din partea administrației raionale care a justificat eforturile depuse de către specialiști în vederea eficientizării banului public, direcționării acestuia strict pe principiul prioretizării, iar la criteriul creșterii calității domeniului educațional, atât reprezentanții APL cât și managerii cu experiență au ajuns la numitorul comun de a atrage o atenție sporită la numirea managerilor instituțiilor publice, mai ales în cazul celor destinate copiilor și educației tinerii generații.
Menționăm că, în cadrul ședinței au fost decernate diplome de recunoștință managerilor instituțiilor educaționale din municipiul și raionul Orhei însoțite de mici daruri în semn de profundă apreciere a abnegației demonstrate în greul an pentru întreaga planetă – 2020.
Oficialii prezenți și-au manifestat tot respectul față de colectivele instituțiilor publice educaționale din municipiul și raionul Orhei, reprezentate într-un număr restrâns conform prevederilor medicilor epidemiologi doar de către managerii acestora. Totodată, demnitarii au ținut să adreseze cele mai sincere mulțumiri tuturor celor care în ciuda pandemiei care a îngrozit întreaga planetă, au decis de a-și îndeplini atribuțiile demonstrând o abnegație deosebită și un devotament profesiei nobile de Pedagog.
Bineînțeles că nu au lipsit nici mesajele de felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă care au culminat cu prestația cetei de colindători veniți să aducă atmosfera Crăciunului și a Anului Nou tuturor celor prezenți la eveniment!
În contextul sărbătorilor de iarnă, în contextul tuturor provocărilor din anul 2020 și nu în ultimul rând în semn de urare tuturor dascălilor pentru anul 2021 care deja bate în ușile fiecăruia dintre noi, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, aduce sincere mulțumiri din numele Consiliului Raional Orhei, a tuturor locuitorilor raionului Orhei, din numele Deputaților aleși pe circumscripțiile nr. 18 și 19, dl Ilan Șor și doamna Marina Tauber, precum și din numele său personal. Fie ca noul an să devină mai curat, mai blând și mai productiv, iar echipa sus menționată neapărat va fi alături de fiecare instituție de învățământ în parte, de fiecare dascăl și discipol din raionul Orhei, deoarece împreună creăm viitorul – iar acesta este fortificat în primul rând de promotorii lumei cunoștințelor!
La mulți ani iubiți și dragi dascăli!
Imagini Foto
Distribuie