Revelion spectaculos, la OrheiLand, cu focuri de artificii și 3 Sud Est, care va încânta publicul cu melodiile preferate

Toată lumea, de la mic la mare, este așteptată, în noaptea dintre ani, la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară. La inițiativa lui Ilan Șor, de Revelion, va fi organizat un program de sărbătoare senzațional, cu muzică, voie bună, urări de bine și tradiționalul spectacol de artificii.

În 31 decembrie, începând cu ora 22:00, la OrheiLand, va avea loc un mega-concert susținut de cea mai populară trupă pop și dance de băieți din România, 3 Sud Est, care va încânta publicul cu melodiile preferate.

Atmosfera spectaculoasă de la OrheiLand va fi susținută și de piesele interpreților autohtoni. 

Iar la miezul nopții, toți cei prezenți în cel mai mare parc de distracții din țară vor întâmpina Anul Nou cu un spectacol impresionant de focuri de artificii, care vor lumina cerul timp de câteva minute.

Startul sezonului de iarnă a fost dat, la OrheiLand, în 25 decembrie, de Crăciunul pe stil nou, odată cu deschiderea celui mai frumos Târg de Crăciun din țară, acolo unde fiecare are posibilitatea să se delecteze cu diferite bunătăți.  Atunci, peste 25 de mii de oameni s-au adunat în cel mai mare parc de distracții, unde accesul este gratuit pentru toți.

Atmosferă de la OrheiLand este una de basm. Îmbrăcat cu straie de sărbătoare, decorat cu perdele de lumini și decorațiuni care mai de care, municipiul Orhei și parcul OrheiLand îi așteaptă cu drag pe vizitatori zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

Copiii și părinții pot petrece clipe minunate împreună, se pot plimba și face fotografii lângă bradul impunător, care atrage toate privirile.

Atât cei mici, cât și adulții amatori de senzații tari își pot lua doza de adrenalină la echipamentele de distracție și patinoarul de pe teritoriul parcului, unde totul este GRATUIT. 

Peisajul de poveste a fost completat de ninsoarea din ultimele zile, fapt ce garantează emoții de nedescris.

Imagini Foto
Distribuie