Să sărbătorim împreună ziua națională „Limba Noastră”

Dragi orheieni, 
 
În data de 31 august, vă așteptăm cu mult drag să sărbătorim împreună ziua națională „Limba Noastră”. 
 
Cu acest prilej, la ora 11:00, în scuarul „Mihai Eminescu”, va fi adus un omagiu marelui poet și vor avea loc depuneri de flori la bustul acestuia. La eveniment, vor participa reprezentanții Administrației Publice Locale și toți cei care admiră creația lui Mihai Eminescu. 

După aceasta, începând cu ora 12:00, "Limba noastră" va fi celebrată în parcul "Ivanos" din Orhei. Reprezentanții Centrului Raional de Cultură „Andrei Suruceanu” invită toți locuitorii municipiului și raionului Orhei, dar și oaspeții orașului pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment. 

Programul de sărbătoare include  spectacolul „CEL MAI BUN AMIC”, un  recital de melodii instrumentale, la care vor evolua discipolii Școlii de Muzică din Orhei. De asemenea, începând cu ora 13:00, colectivele artistice din raionul Orhei, precum și ansamblurile „Dulce Band”, „Busuioc”, „Codruleț” și „Busuioc Junior” vor încânta publicul cu melodiile îndrăgite. 
 
Va invităm să sărbătorim "Limba noastră", dar și ultima zi de vară cât mai frumos. 
 
Ținând cont de situația pandemică și numărul în creștere a cazurilor de îmbolnăviri de COVID-19, programul artistic se va încheia la ora 17:00. Pe parcursul evenimentului, vă îndemnăm respectuos să țineți cont de toate normele sanitare, să purtați masca de protecție și să păstrați distanța socială.

Distribuie