Sărbătoare și pentru copii de Hramul Satului!

În ziua Sfântului Ierarh Nicolae, când în satele Hulboaca, Puțintei, Isacova, Ciocîlteni, Biești și Slobozia Hodorogea se sărbătorește Hramul localității, Consiliul Raional Orhei a decis să-și asume în mare parte organizarea și desfășurarea programului distractiv.

Scopul prioritar este ca locuitorii satelor sus menționate, dar și oaspeții acestora să se bucure din plin de tradițiile lăsate din străbuni când Ziua de Hram începe cu mersul la Sfânta și Soborniceasca biserică, după care urmează și partea festivă!

Pentru cei mici, conducerea raionului Orhei a organizat un program distractiv deosebit moderat de animatori deghizați în strae de super eroi sau personaje din basme, iar ritmurile muzicii moderne au dat tempoul potrivit starturilor vesele. La unele dintre acestea alături de copii au participat și părinții, Primarii satelor/comunelor, dar și oaspeți oficiali precum Marina Tauber, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „ȘOR”, Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei și Tatiana Platon, vicepreședintele raionului Orhei, responsabilă de domeniile Cultură și Asistență Socială. 

Copiii au dansat, au participat în diverse concursuri, iar spre final au primit mici daruri de la Super Eroii lor dragi. 

Menționăm că de surprize muzicale și nu doar, vor avea parte și locuitorii de vârstă mai matură ai satelor Hulboaca, Puțintei, Isacova, Ciocîlteni, Biești și Slobozia Hodorogea unde se sărbătorește astăzi Hramul localității până la oră târzie!

La mulți ani dragii noștri!

Vă dorim și în continuare să aveți parte de distracție plăcută și clipe de neuitat!

Imagini Foto
Distribuie