Satul Tabăra din comuna Vatici se bucură de un nou sistem de iluminat public stradal

Satul Tabăra din comuna Vatici se bucură de un nou sistem de iluminat public stradal. Acesta se extinde aproximativ pe o distanță de 11 kilometri, include circa 400 de LED-uri moderne deservite de 5 transformatoare dotate la rândul lor cu un sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii conform orelor indicate!

Această realizare a fost posibilă datorită angajamentului care și l-a propus în campania electorală la alegerile locale din octombrie 2019 echipa Partidului Politic ȘOR. Menționăm că Primarul comunei Vatici, dl Dumitru Ciobanu este descendentul formațiunii politice sus menționate.

Fiind responsabili de promisiunile făcute anterior, la evenimentul de inaugurare al noului sistem de iluminat public stradal în satul Tabăra, alături de domnul primar a fost prezentă și conducerea raionului în frunte cu dl Dinu Țurcanu – Președintele raionului Orhei, dar și Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ȘOR – doamna Marina Tauber, doamna Violeta Ivanov, dl Vladimir Vitiuc și dl Igor Himici.

Zeci de localnici s-au adunat pentru a admira frumusețea satului nocturn în lumina felinarilor noi instalate! Cu aplauze și mesaje de mulțumire au fost întâlniți oaspeții localității, dar un moment plin de emoții pozitive, deosebit pentru locuitorii satului Tabăra, a fost atunci când în emisie directă s-a făcut prezent la eveniment deputatul ales pe circumscripția nr.18, domnul Ilan Șor.

În adresarea sa către locuitorii satului Tabăra, domnul Deputat Ilan Șor a menționat că proiectele frumoase pentru localitățile raionului Orhei vor continua într-un ritm rapid, iar printre acestea se va enumera atât proiectele de iluminare stradală cât și cele de reabilitare a infrastructurii drumurilor, de modernizare a sistemelor de aprovizionare cu apă potabilă, canalizare, reabilitarea instituțiilor de importanță socială și alte zeci de proiecte a căror menire este de a crea condiții decente de trai pentru toți locuitorii raionului Orhei.

Seara a culminat cu lansarea unui foc de artificii și conectarea sistemului de iluminat public stradal atât de mult așteptat de toți locuitorii satului Tabăra și care în curând se va regăsi în toate localitățile raionului Orhei.

Imagini Foto
Distribuie