Ședința NR.1 pentru actuala componență a Consiliului Raional Orhei

În temeiul Hotărârii Comisiei Electorale Centrale nr. 2873 din 07.11.2019, astăzi, 13 noiembrie 2019, Consilierii Raionali au fost convocați în prima ședință din actuala componență – rezultată în urma Alegerilor Generale Locale din 20 octombrie 2019. Ședința a demarat cu înmânarea tradiționalelor buchete de flori din partea domnului Ion Frunze,  Președintele Raionului Orhei – omagiaților din rândul consilierilor raionali. De asemenea, în cadrul ședinței au fost înmânate Legitimațiile de Consilieri Raionali. Ceremonia a avut un caracter solemn, iar Legitimațiile au fost înmânate de către Alexandru Malai, Președintele Consiliului electoral de circumscripție electorală raională Orhei, nr. 25 și doamna Dina Boțan, reprezentantul Comisiei Electorale Centrale.

În cadrul ședinței au fost aprobate trei Decizii cu privire la validarea mandatelor de consilieri în Consiliul raional Orhei, iniţierea constituirii fracţiunilor, alianţelor, blocurilor și iniţierea constituirii comisiilor consultative de specialitate.

Menționăm că ședința a fost oficializată și de prezența doamnei Marina Tauber, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic ȘOR, care a ținut să aducă felicitări noilor Consilieri Raionali și a îndemânat toți aleșii raionali să depună efortul așteptat de către alegători ca în rezultat Raionul Orhei să devină cel mai prosper și modern din Republica Moldova.

Mai jos vă prezentăm lista consilierilor raionali:

Partidul Politic ȘOR

Țurcan Dinu
Verejanu Pavel
Cristea Valerian
Ulanova Svetlana
Șargu Alina
Neamțev Anatolie
Belenchi Iurie
Pisov Evghenii
Dariev Boris
Gorea Tatiana
Bușilă Radu
Capbătut Alexei
Labliuc Serghei
Tabarcea Avelin
Sidorenco Maxim
Cazac Dumitru
Țipordei Denis
Parutenco Nelli
Romanova Olga
Gălescu Cristina
Caprari Tatiana
Railean Tatiana

Blocul ACUM DA și PAS

Cușnir Mariana
Mudrea Victor
Uncu Valentin
Rotaru Valerian
Ivanov Igor

PDM

Frunze Ion
Rotari Ion
Lebedinschi Oleg

PSRM

Paciu Mihail
Catraniuc Mihail
Albu Vasile

PLDM
Dogocher Petru

Candidat Indepentent
Sergiu Aga

Imagini Foto
Distribuie