Sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua Financiarului!

Tradițional, la data de 15 august, în Republica Moldova este marcată Ziua Profesională a Financiarului.

În acest context, vreau să remarc activitatea vicepreședintelui raionului Orhei, responsabilă de domeniul Finanțe, în persoana doamnei Marina Cravcenco și a Direcției Generale Finanțe din cadrul Consiliului Raional Orhei, condusă de mult stimata doamnă Galina Colun.
Datorită profesionalismului angajaților noștri, banii publici sunt calculați minuțios și sunt orientați spre acoperirea necesităților stringente ale raionului nostru.
 
Chiar dacă ultima perioadă este una grea din cauza inflației mari și a instabilității economice a țării, apreciez înalt aportul fiecărui coleg din cadrul Consiliului Raional Orhei și a Direcției Generale Finanțe pentru gestionarea corectă, eficientă și responsabilă a banilor publici.
Totodată, adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Zilei Profesionale tuturor angajaților din sistemul financiar-bancar al raionului Orhei și a întregii țări.
 
Aportul Dumneavoastră joacă un rol important în dezvoltarea și consolidarea economiei țării, iar responsabilitatea dumneavoastră asigură buna activitate atât a întreprinderilor și instituțiilor de stat, cât și a celor private - ceea ce face ca să aducă siguranță în ziua de mâine pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova.
 
Prin acest mesaj de Recunoștință, vreau să vă urez din numele conducerii raionului Orhei, a echipei de Primari și aleși locali, din numele echipei parlamentare a Partidului Politic „ȘOR“ — multă sănătate, bunăstare și noi performanțe în plan profesional și personal.
Vă mulțumim pentru implicarea și dezvoltarea continuă a sectorului economic financiar!
La mulți ani și toți binecuvântați, dragi angajați ai domeniului financiar!
 
Cu deosebit respect,
 
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei
 
 
 
 
 
 
 
Distribuie