Sincere felicitări pentru Doamna Irina BOGACIUC, vicepreședinte al raionului Orhei

Astăzi, 15 octombrie, în frumoasa zi de toamnă, cu prilejul aniversării Zilei de naștere, suntem onorați să adresăm cele mai sincere și călduroase felicitări doamnei Irina Bogaciuc, vicepreședinte al raionului Orhei responsabilă de domeniul Sănătate Publică, Educație, Tineret și Sport.

Mult stimata Doamnă Irina Bogaciuc,
 
Cu ocazia zilei Dumneavoastră de naştere, avem deosebita plăcere de a Vă transmite cele mai frumoase gânduri, urări de sănătate și realizări frumoase!
Fie ca toate obiectivele care zilnic vi le propuneți să se bucure în continuare de succes, iar echipa care vă înconjoară mereu să tindă spre noi performanțe, urmând exemplul care îl regăsim în felul dumneavoastră de a fi!
 
Suntem mândri să vă avem în calitate de colegă și conducător, dar și în calitate de adevărat prieten care mereu este gata să sară în ajutor!
 
Din numele colegilor noștri din cadrul Consiliului Raional Orhei, din numele Primarilor și al aleșilor locali și raionali, precum și din numele întregii Echipe a Partidului Politic „ȘOR“ Vă urez tradiționalul: LA MULŢI ANI!
 
 
Cu deosebit respect,
 
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei
 
 
Distribuie