Spre atenția locuitorilor raionului Orhei!

Vă anunțăm că începând cu ziua de astăzi, la solicitarea mai multor cetățățeni, în raionul Orhei și-a reluat activitatea transportul public. Decizia a fost luată urmare a faptului că numărul de infectări cu noul Coronavirus este în scădere.

Astfel, începând cu 28 aprilie, prestatorii de servicii transport public au pus în circulație mai multe unități de transport pe rutele existente. Precizăm că, în această perioadă, unele unități de transport public vor circula în baza unui orar special. Graficul acestora va fi propus spre examinare Comisiei Raionale a Transportatorilor Auto de Călători și Bagaje.

Totodată, vă informăm că prestatorii de servicii transport auto de călători au fost informați despre necesitatea utilării tuturor unităților de transport cu recipiente cu dezinfectant, iar șoferii să fie echipați cu mijloace speciale de protecție.

În același timp, îndemnăm și pasagerii să evitate îmbulzelile și aglomerațiile, păstrând distanța socială, utilizând mănuși și dezinfectanți, iar, după caz, măștile de protecție.

Vă rugăm să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și să respectați măsurile de protecție. Nu uitați: „Sănătatea are prioritate!“

Cu respect,
Consiliul Raional Orhei

Imagini Foto
Distribuie